Benito Riveiro representa a Espanya en el Campionat del Mon

El conegut perruquer Benito Riveiro, que va ser el campió d’Espanya en Decembre de 2004, va a representar a Espanya en el Campionat del Mon que es celebrará en Moscú.Ahir mateix va eixir a Canal 9 la noticia, amb una entrevista que li van fer a la seua perruqueria de Benaguasil.

Per la informació que tenim, no es la primera volta que Beni, com tot el mon l’anomena al poble, guanya un campionat d’Espanya o queda molt ben classificat, per tant no és una novetat la seua participació en el mundial, i per referències que hem trovat a altres llocs , també ha format a altres campions d’Espanya.

Beni acudirà al mundial com a capità de l’equip, en el qual estaràn també el segon, tercer i probablement el quart del campionat d’Espanya.

Esperem que li vaja molt be, i tenim pendent el fer-li una entrevista per a compartir-la amb tos vosaltres.