Benaguasil en Festes

Des d’el dia 25 d’Agost, Benaguasil està en festes, les festes en honor a la seua patrona la Mare de Deu de Montiel. El Ajuntament un any mes s’ha fet càrrec de les festes i el programa de festes es pot consultar també a la web de l’Ajuntament.Durant les festes, intentarem anar posant algunes fotografies que es vagen fent estos dies de festa als diversos actes. Si en teniu alguna foto que volgau posar, ens podeu indicar d’on les podem descarregar per a posar-les a la web.

Benaguasil té dos moments de máxima festa al poble, les festes en honor de la Mare de deu de Montiel, amb molta tradicció i on tots el benaguasilers escampats pel mon fan per estar ací amb la familia i motivats per la devoció a la mare de deu, i Les Falles, per ser Benaguasil un poble amb molta tradicció fallera.

També hi ha altres festes de molta tradicció con Sant Antoni, i també, com no, la del nostre patró Sant Blai, festes que no hi ha que oblidar per la fonda tradicció dels nostres avantpassats.